AVG Gingelom


Schepen Beckersstraat 5 3890 Gingelom
0472 55 23 22 Klik om te bellen

Over AVG Gingelom

Omschrijving

Heb je een klein bedrijf? Dan kun je niet om de digitale wereld heen, want alles gebeurt online.

AVG Gingelom biedt de diensten van een freelance webdesigner en SEO-expert met uitgebreide ervaring. Ons team werkt met je samen om een website te maken die voldoet aan je individuele behoeften en kan worden ontworpen volgens je bestaande merkrichtlijnen. Om het proces te beginnen, maken we een prototypeontwerp dat we verfijnen naar aanleiding van de feedback die je ons geeft.

Onze diensten

  • Maken van zakelijke websites op basis van Wordpress
  • Maken van webshops op basis van Wordpress en Woocommerce
  • Creëren van logo's naar uw eigen ideeën of in de huisstijl van uw bedrijf.
  • Bestaande of nieuwe websites hoger laten scoren in de zoekmachines ( SEO, SEA )

Ontstaan

Ik heb mij al jaren ingespannen om webdesign te leren omdat dit mijn passie is. Door middel van thuiswerkcurusussen heb ik dus veel dingen over webdesign geleerd. De laatste cursus was Wordpress. Ik vond deze heel erg interessant en ben mij daar meer in gaan verdiepen. De andere cursussen die ik geleerd heb zijn SEO, SEA, Joomla, HTML/CSS, PhP maar Wordpress sprak mij het meeste aan. Ondertussen ben ik nog steeds aan het bijleren.

Ik heb een zeer creatieve geest en ben dagelijks bezig om creatieve dingen zoals logo's webtemplates, shoptemplates te maken. Ik hou mijzelf ook bezig met nieuwe cursussen.

Over mij

Ik ben in 2016 gestart met mijn bijberoep als webdesigner / SEO specialist. Het is een éénmanszaak omdat dit door mij, Helena Pietercil, wordt bestuurd. Ik ben dus alleen en heb geen bijkomende mensen rondom mij om dit allemaal te doen, toch heb ik niets anders dan tevreden klanten.

Ik ben een echtgenote, een moeder en een grootmoeder maar met een jonge geest. Mijn onderneming is gelegen in Gingelom waar ik al 18 jaar woon.

Het is een gewoon huis, dus geen saai kantoor. Als je langskomt kom je binnen in een familiale sfeer: een verwelkoming, een koffie of iets anders om te drinken, een losse kennismakingsgesprek en dan een gesprek waar het over gaat. Mijn man is er dan ook bij, hij zorgt voor de bediening en ik voor het zakelijke. We zijn een goed team.

Waarom kiezen voor AVG Gingelom

  • Huiselijke sfeer, geen saai kantoor
  • Lage prijsindicatie voor zowel webdesign, als de andere zaken die ik aanbied.
  • Snelle levering van het gekozen product.
  • De prijs is maandelijks, driemaandelijks, per half jaar of per jaar te betalen zodat het zeker geen streep door uw rekening is
  • Op een redelijke tijd hoger in de zoekmachines
  • Ik studeer steeds bij om bij te blijven in de tijd

Altijd de scherpste prijzen

Foto's

DJ mystify

AVG Gingelom in het kort

Diensten

Bouwen van webshops
Domeinnaam registratie en hosting

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Certificeringen

Getuigschrift Apps maken

Team

Artikelen

Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie en SEA?

Wat is SEO ( zoekmachine optimalistatie )? Zoekmachine optimalisatie of SEO en SEA is een techniek om uw website hoger te laten scoren bij zoekmachines. Op die manier gaat u meer mensen bereiken die uw...

Onze locatie

Logo AVG Gingelom

AVG Gingelom

AVG Gingelom


Schepen Beckersstraat 5 3890 Gingelom
0472 55 23 22 Klik om te bellen