Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Industriepark 75
    9100 Sint-Niklaas
  • 0486 16 20 80

WebXclusive bvba kantoor

Volledige Responsive basic CMS websites vanaf €1498 (4 formules mogelijk)
U heeft 100% controle over het hele gebeuren, zonder technische voorkennis!
Wij installeren alles en maken 5 website ontwerpen waaruit u kan kiezen. Nadien kan u zelf de pagina's teksten en foto's onbeperkt aanmaken/invullen, een blog aanmaken, een online agenda beheren, contactformulieren maken, nieuwsberichten en nog veel meer! De websites zijn SEO en gebruiksvriendelijk waardoor u goed gevonden wordt door zoekrobots en helder van navigatie zijn.
Copywriting, fotoshoot, bedrijfsvideo, google adwords, nieuwsbriefmodule zijn allemaal mogelijk aanvulingen/upgrades voor uw website.
Indien u kiest voor WebXclusive als partner, dan mag u rekenen op meer dan een grote beloning voor uw vertrouwen. WebXclusive tekent voor u een compleet internetparcours uit, van de ontwikkeling van uw online visitekaartje tot het opzetten van een online campagne om een top-10 stek te behalen. Heeft u reeds een goedwerkende website? Dan gaan we op onderzoek uit en bekijken we waar we uw website kunnen optimaliseren, gaande van het websitedesign, tot de webcontent en de online marketingstrategie.

WebXclusive ziet een website als een platform steunend op een aantal pijlers of steunpalen (zoals fotografie, video, web copywriting, SEO-campagne en responsive webdesign). Valt één van deze pijlers weg, dan valt het hele gebeuren in duigen. Bovendien kan u bij ons een vrijblijvende 3 jaar deal onderschrijven die ervoor zorgt dat uw website automatisch mee evolueert met innovatie op het internet. Indien u na 3 jaar beslist om opnieuw voor 3 jaar “bij te tekenen” krijgt u gratis een nieuwe website van ons!Bedrijfsgrootte:

Klein (tot 10 medewerkers)

Diensten

  • Grafisch ontwerp van websites
  • Interactieve media
  • Interaction designs
  • Projectmanagement
  • Technische bouw van websites
  • webvideo, SEO, fotografie