Beautifier by Daisy


Stationsweg 33 9340 Lede
0471622983 Klik om te bellen

Over Beautifier by Daisy

Waarom is Beautifier by Daisy de beste keuze voor jou?

Beautifier by Daisy waar ideeën groeien en we dromen realiseren. We geloven in de kracht van lokaal en willen onze ondernemers helpen om van hun website de virtuele ontvangstruimte te maken waar de ideale klant zich onmiddellijk thuis voelt. Geen dure formules of kleine lettertjes - Van eigen beheer na opstart tot ondersteuning op lange termijn - samen maken we een pakket op jouw maat!

Meer over Beautifier by Daisy:

Beautifier by Daisy is ontstaan als een droom om lokale ondernemers te helpen hun dromen nog meer platform te bieden. Ik geloof dat lokaal ondernemen een krachtig iets is en van cruciaal belang voor het draaien van onze maatschappij. Helaas zijn er vaak geen budgetten of tijd voor een website, op maat formules of simpelweg ondersteuning in geval van een eenvoudige vraag. Ik wil lokaal laten bloeien want daar heeft het recht op.

Wat kan Beautifier by Daisy je bieden?

Ik kom met veel plezier langs bij de klant om volledig te worden ondergedompeld in het concept van zijn/haar onderneming. Alles begint hier want de website en het digitale marketingplan weerspiegelt de visie van de ondernemer. Na een kennismakingsgesprek kunnen we dan afstemmen over een eventuele samenwerking.

Wie gingen je voor?

Klanten zijn vaak heel enthousiast omdat ik mee spring in hun verhaal en meebouw aan de beleving die zij willen overdragen aan hun ideale klant. Ik maak geen website zoals ik ze zie, ik maak een verhaal zoals mijn klant dit wil doorgeven aan hun potentiële klanten, de puntjes moeten op de I staan. Maar bovenal wil ik dat mijn klanten weten dat er ruimte is voor aanpassing en vernieuwing. Een website is dynamisch en groeit mee met de onderneming en Beautifier by Daisy dus ook.

Beautifier by Daisy in het kort

Diensten

Bouwen van webshops
Grafisch ontwerp van websites
Projectmanagement
SEO

Onze locatie

Beautifier by Daisy


Stationsweg 33 9340 Lede
0471622983 Klik om te bellen