Say Hey


Torhoutsesteenweg 149 8210 Zedelgem
050 35 22 38 Klik om te bellen

Over Say Hey

Waarom is Say Hey de beste keuze voor jou?

Say Hey is een full service creatief communicatiebureau en versterkt je merk in deze digitale wereld. Van naamgeving, branding en copywriting tot webdesign en het bouwen van aanpasbare websites. U bent bij Say Hey aan het juiste adres. Wij zorgen voor creatieve communicatie die uw boodschap brengen tot bij de klanten, opvolging en het sterker maken van uw business. We zijn uw gids in deze digitale wereld en maken uw met plezier wegwijs doorheen de jungle aan social media en het online landschap.

Meer over Say Hey:

Say Hey bestaat uit een team van gepassioneerde mensen, elk met hun eigen talenten. Er heerst een vlotte samenwerken waardoor we alle projecten tot in de puntjes kunnen afwerken. Van de copywriters tot de grafisch ontwerpers, van de marketeers tot de webdesigner en webbouwers. We zijn een team die nauw samenwerkt en zorgt voor een vlotte opvolging en realisatie van elk project!

Wat kan Say Hey je bieden?

Bij Say Hey kan u terecht voor naamgeving, branding, brand design, drukwerk, grafisch ontwerp, creatieve concepten, copywriting websites, copywriting drukwerk, copywriting creatieve en professionele blogberichten, webontwerp, bouw van aanpasbare en mobielvriendelijke websites, webapplicaties en applicatieontwikkelingen.

Wie gingen je voor?

Wij hebben een uitgebreid gamma aan klanten. Elke expertise kan bij ons terecht. Zo hebben wij architecten, advocaten, autogarages, schrijnwerkers, verzekeringsmakelaars, enz. Onze klanten komen uit regio Zedelgem, Torhout, Brugge, Loppem, Oostende, Roeselare, Kortrijk en omstreken.

Foto's

duotix, uw communicatiebureau voor creatieve content en webdesign

Say Hey in het kort

Diensten

Bouwen van webshops
Domeinnaam registratie en hosting
Grafisch ontwerp van websites
Interactieve media
Interaction designs
Projectmanagement
Seo
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Middel (10 - 50 medewerkers)

Onze locatie

Logo Say Hey

Say Hey

Say Hey


Torhoutsesteenweg 149 8210 Zedelgem
050 35 22 38 Klik om te bellen