VDesign13


Kattestraat 20 1745 Opwijk
0475 63 47 36 Klik om te bellen

Over VDesign13

Waarom is VDesign13 de beste keuze voor jou?

We zorgen ervoor dat uw klant een totaal beleving krijgt. Dit wil zeggen dat uw website niet alleen informatief zal zijn maar ook aantrekkelijk en dynamisch. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw klanten blijven hangen. Let's be creative.

Meer over VDesign13:

VDesign13 is een jong bedrijf opgericht door Koen. Koen zelf startte als freelance grafisch ontwerper en webdesigner. Als startende zelfstandige probeer je in het begin je eigen marketing volledig zelf te doen, omdat je schrik hebt van het kostenplaatje. Door alles zelf te willen doen en te besparen op kwaliteit krijg je meestal niet het gewenste resultaat.

Wij willen onze diensten toegankelijk maken voor iedereen! Om ervoor te zorgen dat je van bij de start met een kwaliteitsvolle en een profecionele look naarbuiten kan komen. Bij VDesign13 leveren we een full service in uw online marketing. We work hard to give you an unique experience. 

Wat kan VDesign13 je bieden?

Naast webdesign kan u bij ons ook terecht voor: - PowerPoint presentaties - grafische design - Social Media Marketing - Video - Webhosting.

Wie gingen je voor?

VDesign13 weet dat elke klant is uniek, met hun eigen individuele behoeften en wensen, we zijn toegewijd aan onze klanten om te begrijpen wat het meest belangrijk voor hen is, en vervolgens hard te werken aan hun diensten. Het is onze veelzijdigheid die ons in staat stelt om een dergelijk breed scala te leveren aan klanten over het hele land.

Foto's

enerki.be

VDesign13 in het kort

Diensten

Bouwen van webshops
Domeinnaam registratie en hosting
Grafisch ontwerp van websites
Interactieve media
Interaction designs
Seo
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo VDesign13

VDesign13

VDesign13


Kattestraat 20 1745 Opwijk
0475 63 47 36 Klik om te bellen